Κληρώσεις PLUS
Κληρώσεις
Στιγμιότυπα
Το δελτίο μου
Στατιστικά
KINO TV-OUT
SUPER3
Εξτρα 5
Τζόκερ
Λόττο
Τι είναι ο Ίππασος
Γιατί Ίππασος
Επικοινωνία

Ίππασος
Αυτόματη και σε πραγματικό χρόνο οπτικοακουστική ενημέρωση για τα παιχνίδια κληρώσεων.

Οι κληρώσεις των κρατικών αριθμολαχείων, σε άμεση στατιστική επεξεργασία και τα συμπεράσματα στην οθόνη σας, με αυτόματη ανανέωση σε δευτερόλεπτα!

Ο «Ίππασος», αποτελεί μια καινοτόμο υπηρεσία για την Ελλάδα, και απ' όσο γνωρίζουμε, μοναδική και σε πανευρωπαϊκή, πιθανόν δε και σε παγκόσμια κλίμακα!

Γενικά χαρακτηριστικά του Ίππασου.
Όπως φαίνεται και από τη γενική περιγραφή του Ίππασου, η υπηρεσία είναι οπτικοακουστική. Στην πλήρη του, επαγγελματική, έκδοση αποτελείται από τρεις επιμέρους υπηρεσίες:

Α. Οπτική,
Β. Φωνητική
Γ. Αυτόματη ενημέρωση του KINO XP.

Οι τρεις αυτές υπηρεσίες συνεργάζονται και αλληλοσυμπληρώνονται, συνεισφέροντας σε ένα εννιαίο εκπληκτικό αποτέλεσμα!

Α. Η οπτική υπηρεσία.
Η οπτική υπηρεσία αφορά στην εμφάνιση νικητριών στηλών, στατιστικών δεδομένων, καθώς και μηνυμάτων στην οθόνη υπολογιστή ή (και) σε τηλεόραση. Η εμφάνισή τους γίνεται λοιπόν με δύο τρόπους.

1. Με πίνακες
Η εμφάνιση των στατιστικών στοιχείων «Με πίνακες», ακολουθεί τη λογική ανάλογων στατιστικών προγραμμάτων, όπως για παράδειγμα στο ΛΟΤΤΟ. Πρόκειται δηλαδή για ένα πρόγραμμα στατιστικής, το οποίο όμως τρέχει μέσω Internet και δεν χρειάζεται ενημέρωση με τις νικήτριες στήλες! Από το μενού επιλογών, ο χρήστης επιλέγει αυτό που τον ενδιαφέρει και τα αντίστοιχα αποτελέσματα εμφανίζονται σε πίνακες. Οι πίνακες αυτοί είναι λεπτομερείς και περιέχουν όλα τα στατιστικά αποτελέσματα.

2. Με οθόνες που εναλάσσονται αυτόματα
Ο χρήστης που βρίσκεται μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του, ενημερώνεται άριστα με όλα τα στατιστικά στοιχεία, με την προηγούμενη υπηρεσία που περιγράψαμε παραπάνω. Τι γίνεται όμως σε ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, όπου οι πελάτες είναι πολλοί και δεν έχουν βέβαια τη δυνατότητα να κάθονται όλοι μπροστά σε οθόνες υπολογιστων; Σε αυτή την περίπτωση οι παίκτες μπορούν να έχουν μαζικά πρόσβαση στις βασικές πληροφορίες, μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα που ετοιμάσαμε ειδικά για να καλύψουμε αυτή την ανάγκη.

Τα κυριότερα στατιστικά στοιχεία προβάλλονται σε ειδικά σχεδιασμένες οθόνες, με μεγάλους πίνακες και χαρακτήρες που μπορούν να διαβάζονται από απόσταση. Έτσι, αυτές οι οθόνες μπορούν να οδηγηθούν και (μέσω του TV OUT του υπολογιστή) σε οθόνη τηλεόρασης. Δίπλα λοιπόν στην τηλεόραση που δείχνει την κλήρωση μπορούμε να τοποθετήσουμε άλλη μία, που δείχνει on line τα στατιστικά. Τόσο οι παίκτες όσο και ο πράκτορας, αποκτούν έτσι ένα σημαντικό βοηθό. Και μάλιστα χωρίς να κάνει κανείς τίποτα!

Β. Η φωνητική υπηρεσία
Εκτός από την οπτική υπηρεσία, όπως την περιγράψαμε και στις δύο εκδοχές της παραπάνω, ο Ίππασος προσφέρει στα πρακτορεία ΠΡΟΠΟ, μια ακόμα, τελείως πρωτότυπη όσο και σημαντική υπηρεσία. Μια ακουστική, ή αν θέλετε, μια φωνητική υπηρεσία. Η φωνητική υπηρεσία αφορά στην ενημέρωση των πελατών που βρίσκονται μέσα σε ένα πρακτορείο, για τις ώρες που κλείνει κάθε παιχνίδι, για άλλες χρήσιμες πληροφορίες, καθώς και για διαφημιστικά μηνύματα. Μια σειρά από όμορφα επεξεργασμένα μηνύματα, από μια πολύ όμορφη φωνή, ακούγονται πλέον στο πρακτορείο και ενημερώνουν τους πελάτες (αλλά και τον πράκτορα) για ό,τι μπορούν να παίξουν κάθε στιγμή στο πρακτορείο. Κανείς πλέον δεν θα ξεχνάει πότε αρχίζουν τα ...ματς της Γερμανίας, ούτε θα τους περνάει η ώρα και θα χάνουν την απογευματινή κλήρωση του SUPER3... Κανείς πελάτης του πρακτορείου δεν θα αναγκάζεται να ρωτάει συνέχεια τον πράκτορά του σε πόση ώρα κλείνει το Τζόκερ, ή πόσες κληρώσεις του ΚΙΝΟ απομένουν... Ο Ίππασος προλαβαίνει τις ερωτήσεις και ενημερώνει τους πελάτες του πρακτορείου, συνέχεια και ακούραστα!

Γ. Αυτόματη ενημέρωση του KINO XP
Ο Ίππασος προσφέρει και μια ακόμα, ιδιαίτερα σημαντική υπηρεσία. Αυτή αφορά στη δυνατότητα που δίνει στους χρήστες του προγράμματός μας "ΚΙΝΟ XP", να μπορούν να κάνουν αυτόματη διαλογή σε απλά δελτία ή συστήματα, χωρίς να χρειάζεται να εισάγουν οι ίδιοι τις νικήτριες στήλες. Με αυτή του την υπηρεσία, ο Ίππασος από τη μία προσφέρει ακόμα μια λύση σε βασικές ανάγκες των παικτών και από την άλλη λύνει τα χέρια του πράκτορα, αποδεσμεύοντάς τον από δευτερεύουσες εργασίες, που κοστίζουν κιόλας, όπως η διαλογή στα δελτία των παικτών. Ο παίκτης μπορεί εκτός από το να βλέπει τι κέρδισε, να κάνει και υποθετικές διαλογές σε δελτία ή συστήματά που σκοπεύει να παίξει, ώστε να καταλήγει κάθε φορά στην καλύτερη επιλογή για το παιχνίδι του. Ο πράκτορας μπορεί να προσφέρει περισσότερες δυνατότητες στους πελάτες του, με λιγότερο κόπο και κόστος.

Ο Ίππασος παρέχεται σε δύο εκδόσεις:
1. Ερασιτεχνική (βασική)
2. Επαγγελματική

Η ερασιτεχνική έκδοση
Για τους ιδιώτες, ο Ίππασος διατίθεται στη βασική του έκδοση, την «ερασιτεχνική». Αυτή περιλαμβάνει την οπτική υπηρεσία (ειδικότερα την εμφάνιση των στατιστικών «με πίνακες») καθώς και την αυτόματη ενημέρωση του KINO XP.

Η επαγγελματική έκδοση

Η επαγγελματική έκδοση του Ίππασου περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες. Δηλαδή την οπτική υπηρεσία και στις δύο εκδοχές της, την φωνητική υπηρεσία και την αυτόματη ενημέρωση του KINO XP.

Το κόστος της συνδρομής
Μια υπηρεσία σαν τον Ίππασο, δεν μπορεί παρά να είναι συνδρομητική. Το κόστος της συνδρομής εξαρτάται από το είδος της παρεχόμενης υπηρεσίας, καθώς και από τη διάρκειά της.


Διάρκεια Κόστος ανά Υπηρεσία (σε ευρώ)
Μήνες
Βασική Επαγγελματική
3 39 90
6 66 150
12 108 240* Οι παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ.

Ειδικές προσφορές
Η ΑΡΤΕΜΙΣ σας προσφέρει δύο μοναδικές ευκαιρίες:


Προσφορά Νο 1
Για 12μηνη συνδρομή σας στον Ίππασο, σας προσφέρουμε:

1. έκπτωση 50% για την προμήθεια οποιουδήποτε προγράμματός μας για το ΚΙΝΟ, ("ΚΙΝΟ x64", "KINO XP")

2. εκπτωτικό κουπόνι 50 € για την αγορά όποιουδήποτε άλλου προγράμματός μας για οποιοδήποτε παιχνίδι.


Έτσι η βασική συνδρομή σας επιστρέφεται και με το παραπάνω, αφού εξοικονομείτε 110 €, όταν η αξία της συνδρομής είναι 108 €!


Προσφορά Νο 2
Με την αγορά του πλήρους πακέτου των προγραμμάτων μας, σας προσφέρουμε δωρεάν 12 μήνη συνδρομή στον Ίππασο!

Η προσφορά ισχύει τόσο για επαγγελματίες όσο και για ιδιώτες και αφορά όλα τα παιχνίδια: Προπο, Λοττο, Προπογκολ, Τζοκερ, Στοίχημα, Extra5, Super3, KINO.    ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    ΠΡΟΠΟ
    ΚΙΝΟ
    SUPER3
    EXTRA 5
    ΤΖΟΚΕΡ
    ΛΟΤΤΟ
    ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

© 2004-2019, 'Αρτεμις - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα