Κληρώσεις PLUS
Κληρώσεις
Στιγμιότυπα
Το δελτίο μου
Στατιστικά
KINO TV-OUT
SUPER3
Εξτρα 5
Τζόκερ
Λόττο
Τι είναι ο Ίππασος
Γιατί Ίππασος
Επικοινωνία
14/2/2005 - Είδηση 109

Είναι στ αλήθεια πολύ δύσκολο να βρει κανείς τον τρόπο να κερδίζει στα τυχερά παιχνίδια. Δεν εννοούμε βέβαια μιά στα τόσα, εννοούμε σταθερά, ώστε τελικά να προκύπτει θετικό ταμείο.
Ωστόσο το ότι είναι δύσκολο δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παίκτες που κερδίζουν συχνά και κάποιοι που έχουν πιάσει την καλή.

Αλλά και αυτούς αν ρωτήσετε θα διαπιστώσετε ότι (με εξαίρεση ίσως το black jack όπου όμως δεν πιάνεις την καλή) δεν έχουν στ’ αλήθεια κάποια συγκεκριμένη μέθοδο.
Μάλλον αυτοσχεδιάζουν και επανατοποθετούν κάθε φορά (ή κάθε κάποια περίοδο) το παιχνίδι τους σε νέες βάσεις.

Και προφανώς καλά κάνουν, αφού κερδίζουν.

Αν δεχθούμε την ρήση του Ηράκλειτου ότι «τα πάντα ρεί», δύσκολα θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε ότι δεν θα εφαρμόζεται στα τυχερά παιχνίδια, ειδικά.

Αν δούμε για παράδειγμα το Στοίχημα, θα διαπιστώσουμε ότι τα «σίγουρα» αλλάζουν απο περίοδο σε περίοδο και αυτό γίνεται αντιληπτό στην πλειοψηφία των παικτών εκ των υστέρων. Οι πολλοί βρίσκονται πάντα μια κομπίνα πίσω.

Οι λίγοι, που αναπροσαρμόζουν τα στηρίγματά τους κάθε περίοδο, παραμένουν εντός του παιχνιδιού.

 
                     

Αν όμως είναι μάλλον ανέφικτο, ή έστω υπερβολικά δύσκολο, να βρούμε τι πρέπει να κάνουμε ώστε να κερδίζουμε πάντα, είναι αντίθετα πολύ εύκολο να καταγράψουμε τα λάθη που πρέπει να αποφεύγουμε...


    ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    ΠΡΟΠΟ
    ΚΙΝΟ
    SUPER3
    EXTRA 5
    ΤΖΟΚΕΡ
    ΛΟΤΤΟ
    ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

© 2004-2019, 'Αρτεμις - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα