Κληρώσεις PLUS
Κληρώσεις
Στιγμιότυπα
Το δελτίο μου
Στατιστικά
KINO TV-OUT
SUPER3
Εξτρα 5
Τζόκερ
Λόττο
Τι είναι ο Ίππασος
Γιατί Ίππασος
Επικοινωνία
24/1/2005 - Είδηση 105

Οι ιστορίες που διαδραματίζονται γύρω απο τα τυχερά παιχνίδια είναι πάρα πολλές. Οι παίκτες και ιδιαίτερα όσοι έχουν την ενασχόλησή τους με το τζόγο σε πρώτη προτεραιότητα, έχουν γίνει πρωταγωνιστές πολλών σχετικών ιστοριών, που πολλές φορές ξεπερνούν σε πλοκή και αγωνία ακόμα και τα πιο καλογραμμένα σενάρια του Χόλιγουντ! 
Μια από αυτές τις ιστορίες θα σας παρουσιάσουμε σήμερα. Είναι πέρα για πέρα αληθινή, είναι η ιστορία ενός φίλου που έχει "τάξει" τη ζωή του στο κυνήγι της Τύχης.
   

-         Ρε Γιώργο, είπαμε! Τι τους θες 3 υπολογιστές? Θα μας τρελάνεις?

 

-         Αγόρι μου, εγώ θα το πιάσω το ΛΟΤΤΟ. Δεν υπάρχει περίπτωση, να το θυμάσαι! Αμα μου ετοιμάσετε τα προγράμματα που σας παρήγγειλα ώστε να προλαβαίνω τους υπολογισμούς, το έχω στο χέρι!


    ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    ΠΡΟΠΟ
    ΚΙΝΟ
    SUPER3
    EXTRA 5
    ΤΖΟΚΕΡ
    ΛΟΤΤΟ
    ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

© 2004-2019, 'Αρτεμις - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα