Κληρώσεις PLUS
Κληρώσεις
Στιγμιότυπα
Το δελτίο μου
Στατιστικά
KINO TV-OUT
SUPER3
Εξτρα 5
Τζόκερ
Λόττο
Τι είναι ο Ίππασος
Γιατί Ίππασος
Επικοινωνία
4/1/2005 - Είδηση 100
Η μελέτη των δεκάδων είναι ιδιαίτερα προσφιλής στους παίκτες σε όλα τα αριθμολαχεία.
Ιδιαίτερα στο ΚΙΝΟ, όπου μπορούμε να παίξουμε και αυτούσιο παιχνίδι 10 αριθμών, οι δεκάδες αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία.
Εκτός λοιπόν από τους στατιστικούς πίνακες του ΚΙΝΟ, όπου μπορείτε να μελετήσετε αναλυτικά κάθε περίπτωση, δημιουργήσαμε και ειδική οθόνη για τις Δεκάδες, στο ΚΙΝΟ TV-OUT.

           

Στην οθόνη του ΚΙΝΟ TV-OUT: "Δεκάδες", βλέπετε καταρχήν έναν πίνακα που περιέχει κάθε περίπτωση εμφάνισης των αριθμών σε κάθε δεκάδα.
Κάθε περίπτωση αντιστοιχεί σε ένα συγκεκριμένο τετράγωνο.
Για παράδειγμα, η περίπτωση εμφάνισης 8 αριθμών από την 1η δεκάδα (αριθμοί 1-10) αντιστοιχεί στο τετράγωνο που τέμνονται η γραμμή 1-10 με την κολώνα 8.

Τα περισσότερα τετράγωνα εμφανίζονται στην οθόνη σας χωρίς χρώμα.
Για εκείνες όμως τις περιπτώσεις που η εμφάνισή τους καθυστερεί ιδιαίτερα, το αντίστοιχο τετράγωνο εμφανίζεται χρωματισμένο, πράσινο ή κόκκινο.

Έτσι, με την οθόνη αυτή μπορείτε να ενημερωθείτε για τα στατιστικά "παράδοξα" στις δεκάδες, με μια ματιά!

    ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    ΠΡΟΠΟ
    ΚΙΝΟ
    SUPER3
    EXTRA 5
    ΤΖΟΚΕΡ
    ΛΟΤΤΟ
    ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

© 2004-2019, 'Αρτεμις - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα