Κληρώσεις PLUS
Κληρώσεις
Στιγμιότυπα
Το δελτίο μου
Στατιστικά
KINO TV-OUT
SUPER3
Εξτρα 5
Τζόκερ
Λόττο
Τι είναι ο Ίππασος
Γιατί Ίππασος
Επικοινωνία
1/5/2013 - Ελεύθερη πρόσβαση στην ΠΡΟΓΝΩΣΗ για όλους!!!

Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ, ισχυρό εργαλείο των παικτών με μεγάλη ιστορία…

Η ΑΡΤΕΜΙΣ κατασκεύασε την πρώτη έκδοση - ένα πρωποριακό για την εποχή software - της ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ το 1997, σε περιβάλλον MS DOS.
Το 1999 κυκλοφόρησε η δεύτερη έκδοση σε περιβάλλον Windows. 
Στη συνέχεια η ΠΡΟΓΝΩΣΗ μεταφέρθηκε σε web συνδρομητική εφαρμογή και από την 1η Απρίλη του 2013 διατίθεται σε ελεύθερη πρόσβαση για όλους!

Μπείτε στη διεύθυνση  http://prognosis.betchannel.gr/p/prCoupon.action κάντε εγγραφή χωρίς οικονομικό κόστος και γνωρίστε την ΠΡΟΓΝΩΣΗ.

Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ προσφέρει σε εσάς τους παίκτες πολλές επιλογές που θα σας βοηθήσουν στο ποντάρισμά μας.

1) Αυτόματη εξαγωγή πιθανοτήτων για τα σημεία κάθε αγώνα και εξαγωγή αποδόσεων είτε με βάση τη γκανιότα του ΟΠΑΠ (για άμεσες συγκρίσεις) είτε με γκανιότα 12%

2) Εξαγωγή της "δικής" σας πιθανότητας και απόδοσης.
Κάνοντας κλικ στην καρτέλα κάθε αγώνα θα βρείτε επτά συντελεστές συν τρεις ακόμα που μπορεί να προσθέσει ο χρήστης. Οι επτά συντελεστές είναι οι βαθμοί των ομάδων, η επίθεση τους, η άμυνα τους, ο τελευταίος αγώνας των ομάδων, η φόρμα των ομάδων, η προϊστορία των αναμετρήσεων τους και η συνολική βαθμολογία τους. Αυτούς τους συντελεστές μπορείτε να τους τροποποιήσετε δίνοντας το δικό σας βάρος σε καθέναν από αυτούς. Στο κάτω μέρος υπάρχει η δυνατότητα για να αποθηκεύσετε την δική σας πρόβλεψη, καθώς και τα σχόλια σας.

Όλα τα σημεία που έχετε αποθηκεύσει εμφανίζονται στην ενότητα «ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΟΥ» όπου μπορείτε να βλέπετε την εξέλιξη των προγνωστικών σας.

Μπορείτε να μεταβείτε στα προηγούμενα κουπόνια και να δείτε το ποσοστό επιτυχίας των σημείων της ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ, καθώς και το ποσοστό επιτυχίας των δικών σας σημείων.

Στην αρχική σελίδα εκτός από τους αγώνες που περιλαμβάνονται στο ελληνικό κουπόνι, μπορείτε να βρείτε και πλήθος αγώνων από πρωταθλήματα που δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτό. Κάνοντας κλικ στην καρτέλα του αγώνα θα βρείτε την προϊστορία της αναμέτρησης, αναλυτικά τα τελευταία παιχνίδια των δύο αντιπάλων, γραφήματα για την πορεία τους στην τρέχουσα σεζόν και τις επιδόσεις τους εντός-εκτός έδρας.


    ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    ΠΡΟΠΟ
    ΚΙΝΟ
    SUPER3
    EXTRA 5
    ΤΖΟΚΕΡ
    ΛΟΤΤΟ
    ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

© 2004-2019, 'Αρτεμις - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα