Κληρώσεις PLUS
Κληρώσεις
Στιγμιότυπα
Το δελτίο μου
Στατιστικά
KINO TV-OUT
SUPER3
Εξτρα 5
Τζόκερ
Λόττο
Τι είναι ο Ίππασος
Γιατί Ίππασος
Επικοινωνία
17/1/2011 - Νεο BetChannel.gr

Αγαπητοί μας φίλοι,

το BetChannel βγήκε στον "αέρα" του Internet στο τέλος του προηγούμενου ...αιώνα, το 1999.
Από τότε πέρασαν 11 χρόνια ιδιαίτερα επιτυχημένης παρουσίας.
Δημοσιεύσαμε πάνω από 30.000 άρθρα για το στοίχημα και αγγίξαμε τον εκπληκτικό αριθμό των 1.000.000 διαφορετικών επισκεπτών, σχεδόν το σύνολο των χρηστών του Internet που ασχολούνται με το Στοίχημα.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να αλλάξουμε.
Δουλέψαμε πάνω σε ένα νέο "σασί", στήσαμε πάνω του μια νέα "μηχανή" με περισσότερα "άλογα" που μπορεί να "φορέσει" όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες.
Και αυτά σας τα παρουσιάζουμε με ένα σύγχρονο design που πιστεύουμε ότι θα σας εμπνέει περισσότερο!

Με την ευκαιρία ανανεώνουμε τη διαρκή δέσμευσή μας για σοβαρή δουλειά που θα φέρνει στις οθόνες σας ψαγμένες και έντιμες προτάσεις για το παιχνίδι σας.
Αρκετά χρόνια θετικών ταμείων το εγγυώνται!

Πίσω από τη δουλειά μας στο BetChannel βρίσκεται πάντα η ΑΡΤΕΜΙΣ, η μοναδική εταιρία πληροφορικής που ασχολείται με τις ανάγκες του παίκτη, με αδιάλειπτη παρουσία εδώ και 21 χρόνια!
Το νέο BetChannel μας δίνει τη δυνατότητα για εύκολα update με νέες υπηρεσίες. Σας υποσχόμαστε ότι δεν πρόκειται να πλήξετε!

Περιμένουμε την εγγραφή σας και τα σχόλιά σας.

Σας ευχαριστούμε όλους.


    ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    ΠΡΟΠΟ
    ΚΙΝΟ
    SUPER3
    EXTRA 5
    ΤΖΟΚΕΡ
    ΛΟΤΤΟ
    ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

© 2004-2019, 'Αρτεμις - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα